keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Day 1 - Katriina

Viiden pintaan moikattiin Oulunsalon lentokentällä ja halattiin -tästä se alkaa!
Ainoastaan mun laukku oli syöny liikaa, mutta finskin lentoemo oli hyvällä tuulella ja päästi talvivarastoon kerätyt 800g läpi tarkastuksesta ilman lisälaskuja. Siitä eteenpäin laukkua koristi komean punainen heavy-tarra.
Oulu-Helsinki -lento sujui hyvin torkkuen ja lehteä lukien (ja sitä yhtä sinipaitaista lentopelkosta matkustajaa seuraten joka ramppas ees takasi koneessa, niin että kaikki tiiettiin kestä puhuttiin sitte bussissa). Lentokentällä koimme ensimmäisen takaiskun: Nooran rinkan lantiovyön klipsi jäi penkin raon väliin ja murtui.

Ekasta lennosta selvitty hengissä!
Lentokenttäbussilla siirryttiin omiin paikkoihin nukkumaan, Noora veljensä luokse (jossa sai vaihdettua uuteen rinkaan!) ja minä ja Laura Sannan luokse (Lauran vakkariyöpaikka Vallilassa). Ennen Sannalle menoa käytiin ostaan vähäsen iltapalaa <3

Oliko nälkä kaupassa? OLI <3
17,5 neliön ihanan tunnelmallinen kämppä tarjosi loistavan iltateehetken ja erittäin likietuisen yösijan lentokenttäbussia ja aikaista aamuherätystä ajatellen. Nyt hetkeksi kattoon ripustetun purjeen alle hyviä unia, 6:30 olisi tarkotus olla jo lentokoneessa kohti Munichia!

Kiitos Sanna <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti