tiistai 11. maaliskuuta 2014

Day 14 - Katriina

Aamu alkoi kuuman viileissä merkeissä, kun Noora heräsi kuumeisena illalla ja yöllä oli laskenut ulkona pakkasen puolelle ja maa oli jäässä. Aamun ilon aiheet oli kauppakeskuksesta ostettu sahalaitaveitsi (tiiättekö miten hankalaa on leikata tuoretta leipää ilman oikeaa leipäveitteä??) Siinä sitten hiihtelin reippaaseen tahtiin bussipysäkille, kun vieläkään en noista aikatauluista ole ihan kartalla, mutta hyvin ehdin! :)

Aamu harjoittelussa meni aluksi tuttuun tapaan nuokkumisella, kun hoitajat jutustelivat kuulumisia puoli tuntia sloveniaksi sen jälkeen kun olivat toivottaneet hyvät huomenet. Sen jälkeen ohjaajani kuitenkin ilmoitti että saisin ottaa kaksi verinäytettä tänään, ja voi miten onnelliseksi pieni sairaanhoitajaopiskelija voi tulla moisesta! :) Molemmat kerrat meni vielä tosi hyvin ja pääsin lisäksi jumpparyhmään potilaiden kanssa (vähän meinas kyllä yskittää jumpatessa ja korista pelatessa, mutta mitä pienistä!) joten harjoittelun kannalta päivä oli huippu!
Tänään oli myös tosi lämmintä, +14' paikotellen, joten sillon kun ei tuullu pärjäs ihan hyvin ilman takkia! :)

Joku valistunu voi kertoa mitä nämä
sievät siniset kukat oli :)


Päivänkakkaroita! ^^




















Ja siinä kun auringossa paistatellessa käveleskelin bussipysäkille, huomasinkin Lauran oottelevan siellä! :)

Psykiatrisen sairaalan pysäkki, 20 päätepysäkki Fuzine ja iloinen Laura! :)

Lähimme sitten ruokaostoksille kauppaan, eilen illalla kututtiin meidät uudet Suomi-tuttavuudet syömään mun ja Nooran luokse, joten piti vähän ostella eilen unohtuneita tarvikkeita. Ja Nooralle tietysti parane pian -kakku! (huomasittehan kaikki vitamiinipitoiset marjat siinä kerman päällä)

Nooralle <3
Vielä pikainen pyrähdys yliopistolla uuden opiskelijakortin tilausta varten, päikkärit ja sitte kokkaamaan! Listalla oli siis thaimaalaista kanaa ja riisiä, sekä alakerran ravintolasta ostettua tuoretta (bosnialaista? intialaista?) leipää. Vieraat tuli viiden maissa ja kyllähän meillä riittiä juttua Mallun ja Jossun kanssa, jotka on siis olleet tällä jo kuukauden ennen meitä, samoin erasmus-hoitsu vaihtareina harjoitteluja tekemässä, mutta Tampereelta :). Jaettiin kokemuksia harjottelupaikoista, suunniteltiin viikonlopulle yhteistä reissua Pohjois-Sloveniaan Bled-järvelle ja kuunneltiin silmät ymmyrkäisinä kun tytöt iski tarinaa viikon takaiselta reilireissultaan läpi Euroopan hurjimpien hostellien (ja hienojen kaupunkien). Oli mukavaa, tulukaa toistekki niin leivotaan sitä pullaa! :D

Koko remmi: Jossu, Noora, Laura, Mallu ja minä (osasin käyttää itselaukaisinta, jee!)
Jälkiruoaksi inspiroitiin sitte tyttöjen tuomisista suklaabanaaneita, hedelmäsalaattia ja jäätelöä. Vähänkö oli hyvvää!

Jälkkäriä <3
Nyt (kohta) nukkumaan, jos tämä flunssa kääntyis voiton puolelle :) 
ps. Aamuherätykset alkaa jo tuntuun, päikkäreiden tarve ei oo ainakaan yhtään vähentynyt...

5 kommenttia:

  1. Arvon ö phill, pidäpä se takki päällä! Kevätilmat ovat arvaamattomia. T:ltä pisteet mäkikisan lippuhankinnoista.

    VastaaPoista
  2. Onko Noora värjänny hiukset siellä?!?

    VastaaPoista
  3. Vieläki on flunssa niin ehkä pitäs pitää :D Mutta eikö ollukki hyvä veto ne liput?? Muistakaa bongata meitä! Me hankitaan joku valtava lakana sinne että näytään :D Ja ei oo Jonna, tuo valo on vaan vähä hassu! :) (tosin se kävi kyllä kampaajalla tässä viime viikolla, mutta väitti että ei oo värjänny....)

    VastaaPoista
  4. Mäkikisa on varmasti elämys, täällä on kotiväki ruudun ääressä eikä silmää räpsäytä:) Näyttää siltä, että siellä neidit herkuttelee ihan olan takaa:) Paranemisia! O&K

    VastaaPoista