sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kassikisa!

Koska olemme iloksemme huomanneet että tässä blogissamme käy yli 200 laiskasti kommentoivaa selaajaa päivässä, päätimme inspiroida kollegoiden kanssa tällaisen mukavan kisan teille.

Vuorossa on KASSIKISA!
Alla on kuvia 99 days -seikkailijoiden rutoläjistä/rinkoista/laukuista/kokoelmista, ja Sinun tehtävänäsi on arvata mikä on kenenkin! Arvaa (tai esitä syvä tietämyksesi) kommentilla alapuolelle.

Oikein vastanneiden kesken ARVOTAAN seikkailuhenkinen paketti Sloveniasta kotiisi!
Vastausaikaa on ainoastaan kolme päivää, eli arvonta suoritetaan ja voittaja julkaistaan Day 8 -postauksen yhteydessä keskiviikkona! Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti, joten jättäkää kommenttiin jokin nimimerkki, josta me teidät tunnistamme :)

Ja autenttista kuvamateriaalia tältä päivältä laukuista:


A)


B)



C)

SAA SUORITTAA! :)

9 kommenttia:

  1. Heitän veikkaukseni! A) Laura B) Katriina C) Noora. Ps. ihania kuvia ja kertomuksia <3

    VastaaPoista
  2. Meikä niin tietää:D a laura b Kake c noora. T. Ö phill

    VastaaPoista
  3. Sanon samat kuin edelliset: A)Laura, B)Katriina ja C)Noora. Ihan vaan vaatteiden värien perusteella. Mutta miten Katriinalla ei ole yhtään muumitavaraa näkyvillä?

    T: Entinen kätilöopiskelija, jonka pitäisi atm kirjoittaa luentopäiväkirjaa.

    VastaaPoista
  4. Aivan helppo! a) Lauran tuttu raitapaitahan se siinä makaa b) Kassun kumpparit laukun vierellä, ei voi erehtyä! c) Nooran omintakeinen järjestyksen ylläpito-ominaisuus paistaa läpi ;) nii ja Noora on ainoo joka lähti rinkan kans!

    PS. mää jo suunnittelin että koskahan mä ottasin lennot sinne päin... että säätiedotusta seuraillen! <3

    VastaaPoista
  5. A) Laura B) Katriina C) Noora
    T. Hilma ja Urho

    VastaaPoista
  6. A. on takuuvarma Laura, vaikka jotakin outoakin siellä näkyi ;) B: ja C. menee arvauksella, mutta luotan edellä mainittuihin luotettaviin tietoihin ja laitan myös B.Katriina ja C. Noora.

    T. yhen äityliini..et arvaa kenen!! ;)

    VastaaPoista
  7. Saijonaarasta saletisti natsaa: A) Seppiksen raitapaita ja ruskia mekko B) Kaken kumpparit ja kaken epämäärästä sälää C) Nooran selvästi "hallittu kaaos" -läjä :) t. Serlokki ratkaisee pulman kuin pulman. Ps. Ketä kutsutte laiskaksi??? Pps. Kake elä murehi, lompakon hukkaaminen / keissiminen antaa ihan uuden merkityksen sanalle "budjetti". Halit <3 ikävä tsybyjä!

    VastaaPoista
  8. A) Laura B) Katriina C) Noora

    Teillä näyttää olleen kivaa siellä! Tsemiä jatkoon!

    Terkuin: ikävöivä naapuri C-talosta! <3

    VastaaPoista
  9. Pakko osallistua kisaan, vaikka hallittua kaaosta näkyy kaikissa kapsäkeissä. A:Laura B:Katjusha C:Noora. Valistuneen Veikkauksen heitti kisaan Kasperi ja Onni Tavernasta

    VastaaPoista