perjantai 28. maaliskuuta 2014

Day 31 - Noora

Tänään oli viimeinen päivä riskiraskauksien osastolla ja vein tietysti henkilökunnalle jotain herkkua, mokkaruutuja tällä kertaa. Koska pääsin harkasta vähän etuajassa ja ulkona paistoi pitkästä aikaa aurinko teki mieleni jäätelöä paljon kehutusta Cacao kahvilasta.  Lähdin Kassun osastolle koittamaan onneani josko saisin jäätelöseuraa ja hyvinhän siinä kävi, Kassun ohjaaja sanoi että tottahan toki Kassu voi lähteä jäätelölle :) Täälä päin ymmärretään siis inhimilliä tarpeita.


Triplasuklaa- ja sacherkakkujäätelöstä ilahtunut kämppikseni Ljubljanican varrella paistattelemassa päivää.

Jätskiltä jatkoimme matkaa pienelle ostoskierrokselle, sillä minun pitäisi löytää syntymäpäivälahja jollekin erityiselle ;) Tajusin kuitenkin että olin jättänyt maksukorttini kämpille joten tyydyin ikkunashoppailemaan, itselleni :) (lähetin Barrylle Nigeriaan vinkit että tämmönen mekko voisi ilahduttaa, mittatilaustyönä tietysti)
Illan suunnitelmissa oli cinema ja Non-Stop elokuva. Valitsimme elokuvan huolella pitkän pohdiskelun pohjalta. Non-Stop äksönpläjäys voitti juuri ja juuri Leonardon Wall Street leffan kivi-sakset-paperi kisassa.
Istahdimme poppareiden ja karkkien kera tyhjään saliin. Vasemmalla puolellani istunut Kassu totesi että ei kyllä yleensä kato mitään tällaista. Minä komppasin Kassua. Oikealta puoleltani Laura (joka ei päässyt juuri vaikuttamaan leffavalintaan) esitti mielenkiintoisen kysymyksen "miksi hitossa me valittiin tämä leffa?" Äksöniä se totisesti oli ja ehkä aavistuksen komediaakin: kaveri nappasi alaspäin kovaa vauhtia syöksyvässä lentokoneessa ilmasta aseen ja pelasti kaikki (siitäkin huolimatta että lentokoneen perä oli pommiräjähdyksessä irronnut). Kuka olisi voinut arvata..

Huomena saadaan tuliaisina Suomesta (toivottavasti) salmiakkia, fazeria, ruisleipää, juustohöylä ja kuivalihaa kun porukat tulee kylään! :) Mukavaa!

2 kommenttia:

  1. Hauskaa viikonloppua ja lähettäkää mulle noita jätskiannoksia!! :P ö phill

    VastaaPoista