tiistai 6. toukokuuta 2014

Day 70 - Noora

Aloitin eilen uuden harkan lasten allergiaosastolla jossa potilaat viettävät yleensä vain muutaman vuorokauden kunnes testit on tehty ja oireiden syy selvitetty. Osasto on uudessa sairaalassa mikä näköjään tarkoittaa edistyksellisyyttä kaikilla osa-alueilla. Sairaalassa on mm. kunnollinen potilastietojärjestelmä ja hoitajat puhuvat englantia (vieläpä vapaaehtoisesti)!

Tänään osastolla vieraili lastentarhaopettajaopiskelijoiden (mikä sanahirviö) ryhmä joka viihdytti lapsia näytelmällä. Harmikseni en päässyt kunnolla seuraamaan mutta kuvan kuitenkin sain :) Kassun osastolla taas oli vieraillut sairaalaklovnit ja oli kuulemma Kassultakin onnistunut kyseinen homma heti kun oli punaisen nenän läntännyt päähänsä :D

Tämmösiä ihania taideteoksia on osaston seinät täynnä!

Harjottelun jälkeen kävin kaupasta eväitä pikkunälkään ja suunnistin pyöräpysäkille. Sielä ei ollut taaskaan yhtään pyörää jäljellä joten päätin nauttia eväät viereisessä puistossa auringon paisteessa. Haastetta eväshetkeen toi lohipaketti (oli pakko ostaa kun kuola valu siinä kalatiskillä) joka oli niin hyvin paketoitu että.. Lävistin paketin kansimuovin aseptisesti kotiavaimilla ja pääsin lopulta kalaan kiinni. Mikä pettymysten pettymys se olikaan, pelkkää öljyä, suolaa ja vielä hassun väristäkin. Lopuksi kalapala tipahti leivän päältä puhelimelle ja siitä takille. Eväitä nauttiessa huomasin että pysäkille oli tullut yksi pyörä, ja heti perään huomasin että sitä pyörää oli samantien ottamassa joku muu. Pakkasin kalaöljyssä uitetut kamppeeni ja olin suunnistamassa pysäkille päin kun huomasin että tämä viimeisen pyörän viejä viiletti ohitseni. Sitten huomasin että sehän oli Kassu (ei harmittanut enää yhtään niin paljoa :D)!

Pettymysten pettymys
Koko konkkaronkan palattua harjoittelusta lähdimme lounastamaan sushiravintolaan. Sellaseen niinku elokuvissa että tiskillä pyörii paljon lautasia joista sitten valitaan herkullisimmat. Kaikki olivat tyytyväisiä ruokaan, jopa Kassu joka oli ensikertalainen (olin luullut että ensimmäinen sushikokemus on aina kammottava :D). Pohdinnassa oli kuitenkin kylmäketju ja sen katkeamisen vaikutus vatsan toiminnalle. Miten se Erkki Viherkoski neuvoikaan niitä kaloja käsittelemään? Sushiherkkujen jatkoksi käytiin vielä intialaisessa kahvilassa jota olin odottanut kauan. Haaveena oli saada hyvää intialaista teetä mutta liptoniahan sieltä tuli! Toinen karvas pettymys tälle päivää.
Kuva: Laura

Kuva: Laura
Kuva: Kassu


Kassu sivisti sen verran että tänään on kansainvälinen ÄLÄ LAIHDUTA päivä, eli herätellään ihmisiä ajattelemaan että mikä on vartalon koon ja terveyden suhde, onko laihduttaminen aina terveellistä ja voiko koosta riippumatta elää terveellisesti. Olin kuitenkin saanut aamulla inspiraation lähteä juoksulenkille joten pakkohan se oli käyttää (tämä oli jo toinen inspiraatio tälle vuodelle ja jo toinen lukiovuosien jälkeen :D). Aavistuksen se saattoi olla ristiriidassa päivän teeman kanssa mutta pohdin aihetta noin muutoin..

Olin sopinut illalle skyperehevit ystäväni Millan kanssa <3 Olipas piristävät kuulumisten vaihdot vaikka aika ei ihan riittänyt kaikkien juonikkäänteiden kertomiseen. 

Sen pituinen se :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti