lauantai 10. toukokuuta 2014

Day 73 - Noora


Tänään ilahdutin pediatrisen väkeä viemällä osastolle porukoiden tuomat muumimagneetit. Henkilökuntaa piti hieman perehdyttää joten kerroin kuka on Muumimamma ja kuka Niiskuneiti, kuka Haisuli ja kuka Pikku Myy. Magneetit pääsivät arvopaikalle lääkejääkaapin oveen :)

Tänään oli ihana hellepäivä joka ei kylläkään päässyt oikeuksiinsa sillä piknikin sijaan lähdimme BTC:hen ostoksille. Huomiseksi olemme kutsuneet vieraita rillailemaan ja katsomaan Suomen peliä joten piti käydä ostamassa mm. makkarat ja sinapit :P Metsästettiin myös superpesuainetta jolla saataisiin putsattua valkoisella seinällämme lepäävät punaviinit (tuparit kummittelee vieläkin). Ei löydetty.



















Laura, talomme virallinen hieroja rentouttamassa Kassua




Illalla auringon laskiessakin oli vielä lämmintä! Kesä on siis täällä.

Ollaan jo pitkään haaveiltu Titanicin katsomisesta ja nyt oli sitten sopiva ilta. Haettiin DVD lähivuokraamosta ja valmistauduttiin kyynelten vuodattamiseen. Laura ei ollut kiinnostunut kuolettavasta rakkaudesta joten lukkiuduimme Kassun huoneeseen Lauran mennessä nukkumaan.








Jos joku ei vielä tiennyt niin Titanic on suosikkielokuviani ja Leo & Kate suosikkinäyttelijöitäni. VAROITUS: alhaalla juonipaljastuksia!

Edellisellä Titanic -kerralla raahasin Barryn Finnkinoon katsomaan Titanicia 3D:nä ja kostoksi siitä Barry vei minut katsomaan Iron Mania. Kaulakorun tiputtua meren pohjaan elokuvasali tyhjeni mutta en kehdannu nousta penkistä sillä katsomossa oli muutama tuttu luokaltani enkä halunnut paljastaa että piilottelin 3D lasien alla kyyneleitä. Tässä parhaimpia kohtauksia:

Jack ja Rose tutustuvat toisiinsa ennen ykkösluokan illallista. Kipinöitä havaittavissa.

J&R tanssivat epävirallisemmat pelit illallisen jälkeen tavallisten kuolevaisten parissa. Tässä kohtauksessa nähdään myös kun Rose nousee varpailleen ja sitä treenattiinki pentuna naapurin Lauran kanssa kilpaa! (enkä vieläkään osaa sitä)

Tässä oli tämmönen basic kohtaus joka varmaan monella elokuvaa katselleella on jäänyt huomaamatta.
Elokuvan lopuksi rakastavaiset tietysti saavat vihdoin toisensa. Tää on mun lemppari! Tässä viimeistään silmä kostuu jos ei jo silloin kun Rose hyppää veneestä tai silloin kun Rose hyvästelee Jackin.


Joka kerta sitä toivoo että ne sais käännettyä sen veneen himpun verran aikasemmin ja aina se on yhtä surullista kun niin ei käykään ja kaikki kuolee. Silti tykkään kiduttaa itseäni tällä filmillä säännöllisin väliajoin. Naisen elämää.


LOPPUKEVENNYS:
En paljoa politiikasta tiedä mutta tämä video pisti miettimään. Pitää kyllä ottaa kunnolla selvää ketä voi äänestää ettei tämmösiä pääse läpi! Toivottavasti selviätte myötähäpeästä. http://areena.yle.fi/tv/2252439

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti