torstai 15. toukokuuta 2014

Day 79 - Noora

Tänään pääsin toiseksi päiväksi ottamaan verta lapsosten pienistä suonista ja pistelemään niitä greipissä, kiivissä ja porkkanassa kastetuilla neuloilla :) Arvostan kyllä suuresti niitä urheita pikkusia jotka aavistuksen vaan mutristaa huulta neulalle, hyväksyvät kohtalonsa ja antavat piikittää. Toinen sarja on sitten ne lapset joilla käy kipeää jo desinfiointiaineen näkeminen. Noh, lapsiahan ne vain ovat, pitäis vain opetella tulkitsemaan niitä ja päästä samalle aallon pituudelle.


Kotia päästyäni keitin basmatiriisistä riisipuuroa ja Kassu pyöräytti sämpylöitä. Välipalan jälkeen jaksoimme lähteä lounaalle thaikkupaikkaan :D
Otin tietysti kuvamateriaalia kanssalounastajista, tarkoitus oli ottaa vaan Kassusta ja Laurasta mutta tässä illalla kotona huomasin että kameralle tarttui myös vihreä linssilude. Siitäpä tuli päivän parhaat naurut. 
KATTOKAA TUOTA KAVERIA KESKELLÄ :'D


Ilta oli pyhitetty kouluhommille joita ollaan lykätty jo useampi viiko. Kokoonnuttiin oikein yhdessä keittiöön (Lauran huoneeseen) pähkäilemään ja antamaan vertaistukea toisillemme.
Teetä, kouluhommia ja sympatiaa

Kymmenen maissa toistemme terapioiminen ei enää riittänyt joten otimme Sami Hedbergin avuksi.
Sami kertoo Kassulle maailman parhainta vitsiä
Oltiin niin ahkeria kouluhommien kanssa että ei katsottu edes Suomen peliä.
Emme ole missään tapauksessa hylänneet Leijonia mutta kun tänään sattu oleen hyvä draivi päällä näissä kouluhommissa ja se hyvän nettilinkin löytäminenkin aina vastustaa. Onneksi voittivat kuiten ilman meidänkin kannustusta.

Päivä pulkassa! Hyvää yötä ja huomenta!

5 kommenttia:

  1. Linssilude on onnest ymmyrkäisenä ku pääsi teidän blogiin. Luki luki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luki luki..onhan se siellä?? Se ainokainen lukija?? :D Olet viettänyt kovin hiljaiseloa, hienoa että olet bäck! :D

      Poista
    2. Kyllä olen joka aamu luki luki teidän blogi. Ö phill

      Poista
  2. Kyllä täälläkin on päällä luki, luki Kytölän vintillä. Ihania nämä teidän jutut ja eikä ihme, että linssilude laittautui kuvaan sipsakoiden, nuorten naisten kanssa:)) Mukavia viimeisiä viikkoja ka teretulemas kotiin! Kappe ja Onni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvähyvä! Uskolliset kantajoukot ei petä. Kivaa viikonloppua mummulaan :)

      Poista