tiistai 20. toukokuuta 2014

Day 84 - Laura

Näky, johon olen armaasti tottunut. Numero 11 vie työhön parempaa reittiä. Noora ja Kassu suosivat mutkan kautta kakkoseeeeeeemmm (Kai kaikki katsoivat viime kauden Putousta?)

Harjoittelupäivä oli pediatrisen paras. Koko päiväksi riitti ja annettiin tehtävää ja saatoin luonnollisesti vähän huonoilla. Esim. silloin kun tehtävänäni oli huolehtia leikki-ikäinen pesulle ja takaisin happipullotettuna niin tietysti yhdistin happipullon ja vessan seinähappipiuhat toisiinsa ja ihmeteltiin vaan, miksi ne poksuu liitoksistaan irti... Silloin ei kyllä Suomi-vaimolla loistanut kirkkaimmin.

Näky potilashuoneesta luoteeseen. Pikkunyppylät ovat Smarna Goran huippuja, kovin on vaatimattoman näkösiä, mutta kiivetkääpä ite huipulle jyrkintä reittiä huonokuntoisena, flunssaisena ja vieläpä paikallisen hirmuopettajan ruoskimana. Ei o pikkuhomma, sanon mie!
Iltapäivällä tavattiin super-Manca jäähyväiskahvitteluin. Keskustelua (minun monologia...?) olisi riittänyt vielä tunneiksi eteenpäin. Manca lopulta tahtoi päästää meidät takaisin koulutyön ääreen. Ehti halien jälkeen häippästä, ennen kuin allekirjoittaneella Suomi-vaimolla sytytti valokuvan suhteen. Siellä oltiin. Kassun niskapaisti otti ja käristyi.

Joenvarrella ihmeteltiin tätä ylevää seinätaidetta taas.






En osannut päättää parasta!



Käytiin kyllä ennen kouluhommia vähän lämmittelemässä yliopiston puistossa. Retki päättyi niin kuin Suomi-piknikit yleensä. Todetaan, että oltiin liian optimistisia kerrospukeutumisasusteiden suhteen (lue: lisävaatteet kotona) ja möngitään hampaat kalisten, kamalassa pissahädässä, viltit harteilla kotiin, tavataan tietenkin matkalla söpöjä ranskalaistuttavia.... Silloin ei Suomi-vaimoilla kyllä loistanut muu kuin virtsaamistarpeen johdosta pullottava otsasuoni.









Disney -eran kasvatteja olemme me. Nooran suosikkina Pocahontasista tuttu Colours of the Wind (iki-ihanan Arja Korisevan tulkitsemana), allekirjoittanut pitää Mulanista ja Leijonakuninkaasta. Kassun lempparia ei muisteta. Hän meni nukkumaankin jo. Ehkä jotain Spirit - Villi ja vapaa:sta?

5 kommenttia:

  1. Kake-täti, Kake-täti!! Arvaappa mitkä pikku ystävät ovat nousseet lämpimälle asfaltille? Ja kenen suurta herrrkkua ne on??!! Ö phill

    VastaaPoista
  2. Väärin! Sanopa joku muu laji!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. O.o Kastematokoira?? Eihän kastemadot viihdy lämpimällä asfaltilla...jossei ole märkä ukkosen jälkeen! Veikkaan kastematoja!

      Poista
  3. Bingo ljubljanassa! Kastematojen kauhu asuttaa taloamme:D

    VastaaPoista