maanantai 12. toukokuuta 2014

Day 76 - Noora

Yöllä neljältä heräsin kun nokallani lenteli inisevä olento ja olo oli kotoisa. Kevään (vai saako sanoa jo kesän?) ensimmäinen sääski oli aikeissaan imeä minut kuiviin mutta onneksi ininälle tarkka korvani herätti minut puolustamaan itseäni. Laitoin ihan valot päälle että näen tappaa sen siivellä eläjän. Ininä kuului mutta ketään ei näkynyt missään. Aamulla heräsin punainen pilkku ohimolla mutta oli kuitenkin sen verran armollinen että sitä ei tarvinnut raapia.

Kansainvälisten merkkipäivien jatkoksi tänään oli hoitajien päivä mikä tarkoitti aprikoosi croissantteja ja hoitsupinssejä osaston kahvihuoneessa. Siinä olikin harkkapäiväni kohokohta. Huomiseksi sain taisteltua itselleni päivän allergiatestipisteessä, ehkäpä vihdoin saan tehdä jotain :)

Nyt kun on enää muutama viikko jäljellä vaihtoa on aika aloittaa tuliaisten shoppailu. Tykkään olla järjestelmällinen tämmösissä höpöhöpö hommissa joten kirjoitin oikein listan mitä ostan kenelleki ja tänään sain jo kaksi yliviivattua!




Lounastusta Kassun, Lauran ja Viivin seurassa. Saatettiin pelata jälkkäriksi ristiseiskaakin.

Ljubin kaduilla törmää aina kaikkeen kummalliseen. "Vähän että jaksaiskaan tuo toinen pitää tuota toista ilmassa"






Illaksi oli luvattu samanlaista myrskyä kuin eiliselle mutta eipä näkynyt vaikka pilvet näyttivätkin aika murheellisilta. Loppuillaksi on luvassa salkkareita ja skypetystä Ouluun <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti