keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Day 85 - Noora

Tänään olin harjoittelussa sairaalahoitoa vaativien vastasyntyneiden osastolla (mikähän lie oikea nimitys) kun ohjaajani on tämän viikon lomalla. Ei minua haitannut, työpäivät vähän piteni mutta tulipahan tuokin puoli nähtyä. Pikkusen meinasi eilen (olin kaksi päivää samalla osastolla) jännittää kun lääkäri alko tenttaamaan ennenaikaisista vauvoista mutta kunnialla selvisin, ainakin melkein :) ja tänään välttelin lääkäriä :D Puoleltapäivin lähdettiin Lauran osastolle sillä fysioterapeutti oli lupautunut tapaamaan meitä. Saatiin mielenkiintoinen harjoitustunti vauvan käsittelemisestä! Ne opit kun muistaisi sitten vielä käytännössä niin hyvä tulis :) Laura perehdytti meidät myös heidän osaston toimintaan, saatiin vielä muistoksi tarrat ja leimat :)
Vauvaosastolta



Onnelliset tuoreet mammat!


Tänään oli taas hellepäivä. Olin ollut kaukaa viisas (aamusta) ja pukeutunut niin että selviää sairaalalta kotiin ilman pyörtymistä. Kaikkien palattua harjoittelusta lähettiin lounastamaan intialaiseen Taj Mahal ravintolaan jossa käytiin ihan ekalla viikolla, taispa vielä olla ensimmäinen päivä Sloveniassa.
Ruoka ei mitenkään edustanut kuvissa niin otin sitten tämän todisteeksi

Kassu lähti koeajaan niitä sen korkkareita jotka on jo jossain postauksessa vilahtaneetkin. Tänään oli oikea sää :) Siinäpä vasta diiva!
Hienot on kengät, hieman haasteelliset kylläkin! Laura hoitaa miehen tehtävää :)

Tälle päivälle oli paljon treffejä sovittuna kun kaikkia ihmisiä pitää nähdä viimistä kertaa ennen lähtöä. Lounaalta juostiin kiireellä Cacaoon jätskille moikkaan suomityttöjä. Aurinko paisto ja sulatti jätskiä niin kovaa vauhtia että... tämän päivän valinta oli ananas ja twix jätskit, ananas voitti!
AURINKO!



Jätskin jälkeen oli vielä tunti aikaa ennen seuraavia rehevejä joten poikettiin puistoon korttipelille. Matkalla olevalla torilla oli kirkkokuoro laulamassa ja joku mies viihdytti lapsia (ja aikuisiakin) tekemällä saippuakuplia oikein sarjatuotantoja. ja normaalia isompia :)

Iloisia saippuakuplia, täydellinen päivä :)


Kassun kuva
Parin häviön jälkeen oli aika palata Cacaoon jossa odotteli ryhmä kätilöopiskelijoita. Anamarijan, Tjasan, Saran ja Katarinan (S&K olivat vaihdossa Suomessa) kanssa puhuttiin tyttöjen juttuja, häistä ja sen semmosesta, vähän koulustakin. Oli kyllä kiva ilta! Harmi ettei ollut enempää aikaa ihan vaan tavishengailuun täällä vaihdossa. Illan hämärtyessä mentiin vielä sillalle ottamaan ryhmäkuvia ja vaihtamaan haleja. Sovittiin vielä visiiteistä toistemme kotimaihin :)
Kätilöjen hyvästit

3 kommenttia:

  1. Kassun uudet korkkarit vaihto väriä kesken päivän.... o__o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D joo ja mallia! Neljän rakon jälkeen vaihdoin mun toisiin uusiin kenkiin täällä, tosin en vaihtaessa aatellu että nehän on aika samanmalliset, vähän matalammalla korolla vaan! Ei nimittäin kovin paljo helpottanu kävelyä ku oli jalat jo niin kipeät :D

      Poista
    2. Noniin! On kyllä hämäävän saman malliset, piti pitkään vertailla kuvia :D Lilluttele jalkoja viileessä veessä jos ne on vielä kipeät :)

      Poista