lauantai 24. toukokuuta 2014

Day 88 - Noora

Kuva: Laura
Kyllä sen heti huomaa että kroppa on lomalla, tänäänki heräsin vasta 7.30! :D ja sitten pyörin petissä tunnin mutta uni ei tullut niin luovutin. Aamupalaksi kokosimme pöytään kaikki talon hedelmät ja marjat sekä eilisen kakun jämät. Koska leipä oli alkanut kasvattaa itselleen siipiä, piti niiden korvikkeeksi väsätä munakas. Tämän täydellisen aamupalan nautimme täydellisessä seurassa meidän täydellisellä parvekkeella, ja vieläpä täydellisen ilman helliessä.


Päätimme tänään toteuttaa pitkään suunnitellun puistojumppaohjelman :) aikaa oli vain noin tunti joten ämpättiin minun ja Kassun ideat tiiviiseen pakettiin: puoli tuntia taidoa ja puoli tuntia tanssia. Löydettiin joen varrelta hyvä läntti nurmikkoa ja vallattiin se! Kassu ja Laura olivat ensimmäistä kertaa taidotreeneissä ja minun piti opettaa heille perusjuttuja puolessa tunnissa! Lisää haastetta toi se että en ole itse käynyt treenaamassa yli kahteen vuoteen :D Mutta kivaa oli ja tytöt pääsivät hyvin kärrylle hommasta. Puolituntisen jälkeen oli aika siirtyä apilatatamilta apilatanssilattialle. Opeteltiin ensin hyppyjä ja sitten tehtiin koreografiaa ABBAn Dancing queen laulun tahdissa. Kassu kertoi tehneensä helpon koreografian ja meidän reaktiot oli "Oho" "AhA" "Ai mihin tämä käsi" "ootappa". Lopputulos oli kuitenkin hyvä, tai ainakin kroppa viestitti niin. Lopputunnista alkoi jo iho kärytä ja vesipullon pohjalla oleva tilkka kiehua. Suunniteltiin jo uudet treenit kesälle ainolaan :)





Nähtiin muuten joessa piisami tai joku vastaava elukka! Kuka tunnistaa?
Kuva: Kassu


Kassun opiskelijakaveri Klavdija pediatriselta oli tulossa viettämään Suomi-iltaa meille poikaystävänsä kanssa. Leipuri Hiiva tekasi meille makaronilaatikot ja peltileipää ja toinen leipuri taikoi raparperipiirakkaa. Minuuttia vaille neljä kassu huolestui josko vieraat olivat vielä aikeissa tulla sillä ei ollut kuullut heistä koko päivänä. Siinä samassa summeri soi ja vieraat astelivat peremmälle. Tänään oli tärkeä kiekkopeli joten ehdotimme hienovaraisesti vieraille että mikäli he haluavat todellisen suomitunnelman tähän iltaan niin voisimme lähteä sporttibaariin seuraamaan peliä. Ei ollut oma lehmä ojassa ei. Vieraiden parasta ajateltiin.




Paikalla oli yksi suomalainen ja yksi tsekki meidän lisäksi. Leijonat ovat selvästi ryhdistäytyneet, kultapelissä tarvii enää kaataa itänaapuri. Helppo homma! Toivotin tsekille onnea huomiseen peliin ruotsia vastaan :D Sporttibaarin vieressä oli menossa jonkin näköiset tanssikisat. En tiedä mikä laji oli kyseessä mutta tässäpä näyte:



Vieraamme eivät ilmeisesti kyllästyneet meihin ja jääkiekkoon vielä sillä saimme kutsun huomiseksi Klavdijan kotihuudeille Velike Lasceen joka on kuulemma maaseudulla. Ehditään siis vielä nähdä uudenlaista Sloveniaa viime metreillä :) Luvassa on kuulemma grillailua. Huoli heräsi kuitenkin kun tajusimme että kultapeli alkaa jo kahdeksalta ja saatamme olla siihen aikaan vielä maalla! Vuoden tärkein peli ja minä olen maalla kaukana urheilukanavista (en olisi koskaan uskonut vollottavani siitä että urheilukanavat eivät ole saatavilla). ELI ARVOISAT LUKIJAT, VOISITTEKO OLLA PALJASTAMATTA PELIN TULOSTA, AIJOTAAN KATTOA SE HETI KUN PÄÄSTÄÄN LANDELTA TAKAISIN.

Olkkarissamme yksi reililäinen pakkaa kamojaan huomista lähtöä varten eli tänään on viiminen ilta kolmistaan. Jäämme Kassun kanssa vielä viikoksi ihailemaan Ljubljanan kauneutta.Turvallista ja antoisaa matkaa Lauralle!!

ps. pelasimme kolme erää ristiseiskaa ratkaistaksemme kuka on kingi. Jokainen voitti kerran joten piti vielä ottaa neljäs erä. Kyllähän te saatatte aavistaa kuka sen voitti, ei ollu ässää hiassa meikäläisellä, onneksi!




1 kommentti:

  1. Hahhaaa, vähän jäi ruutuässä itelläni hampaankoloon, niin oli pirulliset geimit, argh! Kiitos loistaville reenien vetäjille kärsivällisyydestä kärsimätöntä harjoittelijaa kohtaan. Lisää reeniä ainolassa!! - Laura

    VastaaPoista