perjantai 16. toukokuuta 2014

Day 80 - Katriina

Aamulla heräsin ja mietin että mikä tässä olossa on erilaista kuin muina päivinä: häkellyin kun suihkussa tajusin että mua ei väsyttäny?? Hämmentävää. En ollu nukkunu yhtään sen enempää kuin muinakaan öinä, mutta ehkä olin nukkunut sen sijaan paremmin. TAI sitten tiesin että on perjantai! :3

Joka-aamuinen matka bussipysäkille

Tämmönen sää ollu koko viikon -sataakko vaiko eikö, siinäpä vasta kysymys!
Harkassa ei ollu mitään ihmeellistä, paitsi että se kaikista uusin ja nuorin hoitaja alko yhtäkkiä tänään puhuun mulle (tai mää aloin puhuun sille ja se ei päässy enää pakoon tilanteesta >:) ja oli suorastaan mukava. Sain tehä saman verran ku muinaki päivinä mutta kun Klavdija ei ollu enää juttuseurana niin välillä aika kulu tooooosi hitaasti. Perjantain kunniaksi pääsin kuitenkin pois jo kahentoista maissa ja riensin kotiin tarkistaan Eurovaaliehdokkaitteni parhaimmuusjärjestystä, sillä harkan jälkeen lähdettiin äänestämään (ja palauttaan meillä kauan lainassa olleita Suomi-promomatskuja) suurlähetystöön.

Lähetystön aulassa meidät vastaanotti erittäin hyväntuulinen virkailija, joka ilmeisesti Skypetti sloveniaksi samaan aikaan johonkin muualle...vähän lunkimpaa tää työnteko täällä! Siltä saatiin siis kulkukortit rakennukseen ja jatkettiin matkaa 8. kerrokseen.
Onnistu pelkällä passilla äänestäminen!


Vähän jännitti molemmilla puolilla pöytää! :D
Äänestäessä piti täyttää kirjekuoreen tulevan kirjeen osoite (lähettävät kotikuntaan), oma osoite ja allekirjoitus, ja äänestyslipuke kirjekuorinen laitettiin sinne. Äänestys tapahtui avoimella pöydällä huoneen nurkassa, oli vähän hassua kun ei ollukkaan mitään koppia! :D Nyt on kansalaisvelvollisuus hoidettu. Toki oltiin myös innoissaan ku päästiin vaalivirkailijoiden kanssa puhuun suomea, ja toinen (vasemman puoleinen) oli vielä Nooran tuttu Kemijärveltä (kemijärveläiset vallottaa maailman, varokaa vaan :B)

Noora melkein tapasi idolinsa.
Sitten lähettiin tietysti vaalikahveille -perjantaipizzalle -what? Muilla oli nälkä, joten päätettiin että syödään jotain, ja tähän päädyimme. Oli hyvää ja loput tottuneesti dogibäkkiin.


Illan ohjelmassa oli siivousta, rennosti ottamista ja Nooralla superjännät treffit joihin se henkisesti valmistautu viikon, ulkosesti kaks tuntia...oli ollu kuulemma oikeen mukavaa, kahvitki tarjottu ja kaikkea! Ja okei okei ennen ku kaikki Barryn ystävät syö mut niin se oli tyttö ja vielä joku sen kaverinkaveri täältä sloveniasta, jota se ei vaan ollu nähny aikasemmin. Noora kertonee huomenna lisää. Laura taas alko jo valmisteleen sunnuntain ex-kämppisten brunssia (milloinhan nykyset kämppikset saa moista ylellisyyttä kokea?? :D)

Illalla pyörähettiin joenvarressa sijaitsevaan Karaokebaariin, jossa on ihana jokimaisematerassi :) Totta kai vedettiin tyttöjen kanssa Abbaa, oli mahtavaa! :)


Lauran kuva
Lauran kuva

9 kommenttia:

  1. Mishä ne karaokevideot on?? ; D köh köh ö phill

    VastaaPoista
  2. Hahhah, hui kamalaa, toivottavasti mistään ei löydy mitään tallennettua materiaalia. Nimittäin meidän shöyssä ei puhdas laulu ollut pääasiassa vaan meno ja meininki.

    - Laura

    VastaaPoista
  3. Pitää nyt ehkä tarkentaa kun Kassu "unohti" mainita että oli ihan naispuolinen kahviseuralainen kyseessä! Jolla oli vielä kaveriki matkassa. Hyviä tyyppejä molemmat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa se oli vielä alkuperäisversiossa, mutta korjailin äskön sen kansalaisuuden oikeaks (tässä luki alunperin että suomalainen Tanja) niin tipahti lauseesta pois. Lisään sen takas! :D

      Poista
  4. Vierähtipä mukavasti tunti lukiessa kaikki ohi kiitäneitten kymmenen päivän postaukset. :) Hieno oliivipitsa ja vehreä vihreys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh meillä siis on vielä lukijoita :D Vähän aikaa vielä päivitellään, mutta loppu häämöttää! Tänään oli kuulemma ollu Oulussa yhtä lämmintä ku täällä! :)

      Poista
    2. Toki on! Eii saa lopettaa, tarvin jotain luettavaksi sillonku välttelen kouluhommia :D Täällä on hirmunen tropiikki-ilmasto aina välillä! Ottakkee ilo irti viimesistä viikoista. =)

      Poista
  5. Oulussa on su aamu valjennut kauniina ja lämpimänä +12. Eilen oli Ylivieskassa +21, joten kyllä se täälläkin kesä tulee ja luonto vihertää. Niin täällä jo mietittiin, että millaisia romansseja siellä on kelläkin vireillä. Sitä se teettää, kun on kevättä rinnassa :)) Mukavaa loppuharkkaa! Kappe&Onni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun sinnekkin tulee kesä ennen ku me tullaan takasin ettei ihan palelluta! Ja romanssit kyllä taitaa ootella siellä kotisuomessa, ulosanti oli tällä kertaa vähän epäselvää :D Terkkuja kaikille sinne! :)

      Poista