torstai 10. huhtikuuta 2014

Day 44 - Noora - tuparikisan tulokset!!

Tänään on ollut jo sen verran äksöniä että kehtaa kirjottaa. 

Olen tänään oppinut käsittelemään vauvoja taas himpun verran paremmin. Suomeen palatessa saatan vaikka pakon edessä vaihtaa kummitytöltä vaipan jos hurjaksi heittäydyn. Mietin aina vauvoja pukiessa että seuraava hoitaja varmaan saa hyvät naurut minun tyylistä, mutta tärkeintähän on että ne rievut on jotenki lapsen päällä :) Eiks jea? Ollaan Kassun kanssa kehitelty tekniikka miten päästään harkasta pikkasen aikasemmin. Se joka pääsee eka tulee toisen osastolle kattomaan että vieläkö sielä ollaan töissä, ja sitten ohjaajan kuuluu sanoa että "voit sinäki jo lähteä, menkää vaikka jätskille". Tänään oltiin molemmat ajateltu että kello on jo niin paljon että Noora/Kassu on varmaan jo päässy --> sitten törmättiinki rappusissa matkalla pukukopille. Symbioosi? 

Harkan jälkeen käytiin ostoksilla huomisia tupareita varten ja tulihan sitä osteltua. Kotona purettiin kassit ympäri keittiötä ja lähettiin kiireellä thaikkuravintolaan lounaalle Lauran kanssa. Hyvät oli pöperöt vaikka tulisuus oli hieman ongelma osassa annoksista. Kotiovelle ku päästiin niin huomattiin että vuokraisännät oli tullu visiitille hakemaan jotain papereita. HUPS, molempien mielessä kävi vaan se sekasotku keittiössä ja makkareissa. Päästiin sisälle niin sielä ne käveli kengät jalassa Kassun juuri imuroimalla lattialla! 















Nyt ollaan virittelemässä soittolistaa ja ohjelmaa huomiselle. Innostuttiin vähän nuiden vanhojen suomilaulujen kanssa :D Uunissa on tulossa tuplasuklaamuffinsseja ja porkkanapiirakkaa. Ajateltiin myös tarjoilla karjalanpiirakoitakin ku on tässä jo melkonen koti-ikävä..

Kassu ei malta odottaa huomisia kakkukestejä

TUPARIKISAN TULOKSET

Raati kokoontui Ljubljanan vuorelle ja sulkeutui 30 päiväksi pohtimaan tuparikisan erinomaisia ehdotuksia. Toinen toistaan kekseliäämpiä ideoita testailtiin ja sekoitettiin keskenään, mutta kun hernepussit oli teipattu toisten otsaan villakoiran tanssiessa taustalla päätimme tuprauttaa savupiipusta valkoista savua päätöksen merkiksi.
Voittajaksi siis valittiin pitkän harkinnan päätteeksi *rumpujen pärinäääääää* uutteran kommentoijamme Ö Philin ehdotus salatehtävistä!! Kiitokset kaikille osanottajille hyvistä ehdotuksista, saatamme hyödyntää niitäkin illan mittaan ;)

4 kommenttia:

  1. Huraa!!! Minu idea, minä keksin!! Ratkibailakkaita tupareita!!!! Ö phill

    VastaaPoista
  2. Skypeyhteys ja zorron temput sai mut nostamaan valkosen lipun! ;) hyvä ö phil! Nii siä sanot vaa eppäilenpä että Zorron idea!! -serlokki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se ihan niin välkky koira oo, ulkomuoto pettää :D mutta arvon kirjoittajat, miss viipyy tupariraportti?! Ö phill

      Poista
  3. Voihan parku, yritin kovasti heittää oman ehdotukseni kehiin keskiviikkona, mutta tää blokispotti ei ilmeisesti koskaan julkassu mun kommenttia :'(

    VastaaPoista