perjantai 25. huhtikuuta 2014

Day 58 - Noora

Pahoittelut aavistuksen myöhässä tulevasta tekstistä. Muistetaanpa kaikki että bloggaajakin on vain ihminen (vaikka yli-ihmisen ominaisuuksia välillä itsestäni löytyykin ^^).

Slovenian opettajamme Manca oli antanut tehtäväksi meille tehdä powerpointit erilaisista Suomi -aiheista ja olemme niiden kanssa viikon ressanneet. Tänään (eilen) oli sitten aika mennä esittämään ne hoitajaopiskelijoiden englannin tunnille. Myös espanjalaisille annettiin sama tehtävä ja he eivät vaivautuneet paikalle! Ollaan muutenkin välillä naureskeltu espanjalaisten myöhästelyille ja lepsuiluille mutta tämä taas ylitti "odotukset" :D Me ajateltiin että esitys on pakollinen ja erittäin tärkeä, espanjalaisilla ei vaan tänään kiinnostanu :D

Yliopistolta otettiin suoraan bussi btc:n kulmille BAUHAUKSEEN.  Päätettiin vihdoin ostaa grilli! GRILLI! Kohta me syödään vaan makkaraa ja homejuustosieniä :P  Makso jopa 11€, laadusta ei tingitä ;)

 
BAUHAUS!
























 Tänään oli luvassa leffailta :) Mamma Mia ja Minä&Kassu&Laura. Sipsit ja popparit.



Leffan jälkeen villiinnyttiin vielä abban, hurriganesin ja boney m:n tahdissa..

En saanu parempaa- kuvaa ku tytöillä tanssijalkaa niin vipatti.

1 kommentti:

  1. Voi kauhea ja mie ko kuvittelin ostaneeni kivan ja rennon t-paidan ja näytän vaan mätisäkiltä se päälläni :"""""""""""""""""""""D Hahhaaa, Abba on kyllä parasta ikinä!
    Vaivaako päänsärky?
    Eikä mitään ajateltu, että se luento on tärkeä vaan otsikossa luki caps lockilla obligatory :--D mutta espanjalaiset ei varmaan EHTINEET laittaa sitä translatoriin...

    - Laura

    VastaaPoista