torstai 3. huhtikuuta 2014

Day 37 - Noora

Tämä blogihan on ollut aika realistinen tähän mennessä joten nyt voin jatkaa samaa rataa ja tunnustaa että tänään en kyllä jaksa kirjottaa kuin lyhyesti ja ytimekkäästi! Aika rankka viikko ollut synnärillä (henkisesti) ja vaikka porukat ovatkin olleet täälä riemuna ja ilona niin unen puute latistaa hieman tunnelmia.

Harkkapäivän jälkeen teki mieli vaan unille mutta suunnitelmissa oli shoppailureissu ja niinhän me lähettiin perunavellitankkauksen jälkeen koko porukalla bussipysäkille ja Btc:hen. Bussissa suljin hetkeksi silmät ja sitten mutkassa torkkuva kroppani vyörähti vieressä istuvan tytön reviirille. Heräsin ja pahoittelin, enkä sen jälkeen uskaltanut sulkea silmiäni.










Kassu salakuvasi uniani bussimatkalla.










Shoppailuhoodit laajentuivat kun uskallettiin lähteä keskuksen "takapihalle". Kattokaapa mitä löysin:

Bershkahan se sielä, ja äiti hyllyjen välissä :) Yleensä olen uusinut bershkassa koko vaatekaappini mutta nyt lähti matkaan vain yksi paita. Rankan Shoppailureissun jälkeen lähdettiin vielä illallistamaan.. Olipas hyvää ruokaa, seuralaisten lautasilta löytyi niinkin erikoista kuin perunamuusi vaniljalla höystettynä.. ei hassumpaa sekään.
Kotiovella tuli vastaan pullan tuoksu. Kassu, Jossu ja Mallu olivat pystyttäneet pullatehtaan meidän keittiöön. Uunista ja pöydiltä löytyi tuBlasuklaamuffinsseja, korvapuusteja sekä luumuhillorullia.





Nyt lähen unille. Toivottavasti saan kattella kauniita unia ja oman kullan kuvia. Ötyä!

1 kommentti:

  1. Väsyneitä on kotijoukotkin. Kiitokset teille serveerauksesta. Levätkäähän kunnolla viikonloppu. T. Iskä ja äiskä.

    VastaaPoista