lauantai 5. huhtikuuta 2014

Day 39 - Laura



Lauantaipäivä piti kaiken hupaisan menon vuoksi aikatauluttaa:

00:00-05:00 kaupungin valojen katselua
05:15-14:00 vapaata nukkumista
14:00-17:30 International Pillow Fight Day
17:30-19:00 vapaata nukkumista
20:00-22:00 teatteriin!
22:00-00:00 viiniä terassilla 

 Havaitsen vanhenevani liian nopeasti, koska tätä menoa alan tarvita lomaa Erasmus -vaihdostani. Olen onnellinen, että ollaan viikot kuitenkin rauhotettu harjoittelua ja iltapäiväaktiviteetteja varten. Pohdiskeltiin, että yöelämän viettämisen kannalta opiskeluvaihto olisi ollut näppärämpi, kun luennoilla voi hyvin paikkailla edellisen yön menetettyjä unia. Sairaalalla ei tee mieli olla vähääkään väsähtäneenä, verinäytteitä, kanylointeja ja vastasyntyneiden injektointia ei kestä tehdä kädet täristen. 
Mutta viikonloppuisin tapahtuu! Alla kuvallista materiaalia skeduulini 14:00-17:30 väliseltä ajalta.







Ensimmäisen erän jälkeen levähdettiin tovi, hiottiin uusia taktiikoita ja listattiin jo ensimmäisiä taisteluvammoja, mm. Marjutin kipeytyneitä sormenpäitä ja rikkoutunuta omaisuutta eli Nooran olkalaukkua. Kassu ei pitkään hengähtänyt vaan käytti aina tilaisuutensa ja mäiski kaikkea, mikä liikkui ja millä oli tyyny käsissään...



 ... mutta tästä ei kämppiksensä häiriintynyt! Seuraavassa fightissa olivat tilit taas tasan!

Oulu-tiimi irrottelee! Lähti muuten aika nopeasti takit päältä, koska tämä oli rankkaa!
Loistokuva: Klemen Razinger

Kongresni trg oli jo vartin mäiskimisen jälkeen täynnä höyheniä, polyesteriä ja kaikkea kuvottavaa, mitä voi kuvitella halpistyynyjen täytteiksi laitettavan.

Tampere-tyttöjen arkistoista.
Kuva: Johanna Poranen


Varusteluina minulla oli Jyskin pinkki, 100% polyesteria oleva somistetyyny hintaan 1,25€. Sen verran oli tiukkaa tekoa, että sain vietyä sen ehjänä kotiin hoitamaan huomattavasti rauhallisempia tehtäviä.









Muiden jo väsähtäessä kerättiin me Suomi-vaimot uutta puhtia ja huvin ja urheilun vuoksi aloitettiin uusi erä ja paremman puutteessa toisiamme mätkien.

 Kohta olikin isompi porukka taas kasassa ja Mallu ottamassa osumaa...




... mutta ei kauaa!

Vielä kerkesi Kassu taistelun tohinoista turvaamaan selustaa. Toisaalta minusta äkkiseltään näyttää siltä, että seuraavassa sekunnissa tapahtuu sittenkin petollinen selkään tyynytys.




Päivä oli Suomi-tiimille voittoisa ja elähdyttävä! Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta, rinta rinnan, tyynyt ojossa elämää kohti!





Ens vuonna muuten puuhataan tämä Nooran ja Kassun kanssa Ouluun. Perästä kuuluu! Pääsisimäkhän kymppiuutisten loppukevennykseen (klikkaa värjättyä tekstiä!)?

Illalla kämppikset veivät minut ystäviensä englanniksi näytellyn teatteriesityksen ensi-iltaan. Mielestäni esitys oli valju amatööriteatteriksikin. Se liittyi Jugoslavian sotaan ja mustavalkoisiin ylidramatisoituihin ihmissuhteisiin. Mutta ilon kautta sain hioa (alkeellisia?!) diplomatian taitojani esityksen jälkeen onnitellessani näyttelijöitä ja koettaessani nopeasti keksiä jotain hyvää sanottavaa. Varsinkin, kun säästeliästä sieluani raapi täysin turha kymmenen euron (SIKA!)hintainen rahallinen investointi.


4 kommenttia:

  1. Eipä teijän kuulkaa tarvikaan mitään järjestää, täällä Oulussa sitä vietettiin jo neljättä kertaa!

    http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/kansainvalista-poljailya-rotuaarilla/661042/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh! Huonosti vaan siis markkinoitu ku ei oo aikasemmin tullu vastaan! :D

      Poista
  2. Tulihan tänne tekstiä, mutta eip ollu aamupalan aikaan! t. ö p

    VastaaPoista
  3. Pahoittelut, Ö Phill! Aamupalan aikaan minut herätti nuorempi kopiosi ja viestitse vaati raahautumaan koneen äärelle. Kyllä kannatti, raportista tuli parempi kuin eilisen kuvasaaliin jälkeen uskalsin odottaakaan!

    Ja Jenni, jess! Mutta vähän sama kuin mitä meilläkin kävi, väkikato oli hurja. Tänne oli luvannut melkein 300 sotijaa ilmaantua, paikalla oli ehkä 40. Mutta hiphei, ens keväänä mätkitään meki rinta rinnan!

    VastaaPoista