tiistai 22. huhtikuuta 2014

Day 56 - Katriina

Heräsin aamulla taas ekan kerran joskus puol seiska, mutta kellon kanssa vasta puol kasi uuestaan :) Hämmennyin ku löysin Nooran keittiöstä tekemästä hedelmäsalaattia, on mulla reipas kämppis! ^_^
Harjottelupäivä oli lepposa. Poljin ysiksi terveysasemalle ja heivasin perillä toppatakin (oon yrittäny ettiä kevättakkia, toistaiseksi tuloksetta :/ ) meleko vauhilla tuolille. En tiiä mikä näiden meteorologien ongelma on mutta jos luvataan +14' ja vesisadetta koko päiväksi niin miten voi olla +20' ja aurinko paistaa koko päivän? :D No, mieluummin aina näin päin.

Tänään käytiin yhen vastasyntyneen ja kolmen vanhuksen luona. Yhden mummun luona syötiin pääsiäisen kunniaksi poticaa ja mummu laittoi vielä reiluna kotipakettiin toisen palan ja värjätyn kananmunan! En tosin tiiä uskaltaako tuota munaa syödä, montakohan päivää on ollu jo keitettynä lämpimässä koristeena...

Potica on perinteinen ei-kovin-makea slovenialainen kakku, jossa on
mm. pähkinöitä ja rusinoita. Muistuttaa maultaan vähän kuivakakkua.
Harkkapäivä ei muuten ollu kovin kummonen. Vastasyntyneen luokse mentäessä ja paikan päälläkin koitin vielä moneen kertaan sanoa että *ysk* sano sitten kun saan tehdä jotain*ysk*, mutta saldoksi jäi vain vauvan loppuun rasvaaminen, pukeminen ja oppitunti vauvan oikeaoppisesta kääntämisestä. Parempi toki sekin kuin ei mitään. :)

Harkan jälkeen pistäydyttiin Nooran kanssa syömässä Ljubljanan halvimmassa opiskelijaraflassa, jossa ateria on 1,25e. Tänään oli yhtenä vaihtoehdoista pottumuusia ja jauhelihakastiketta, omnom :)

Valitettavasti vasta jälkkärin ottamisen jälkeen muistin että sai
valita vaan joko jälkkärin tai salaatin :(  Elämä on valintoja.
Sitten olikin vuorossa pikashoppailu henkkamaukalla kun illan ohjelmassa oli Nooran kehittelemä tankotanssitunti! Mun edelliset jumppapökät on jo niin kulahtaneet (eivätkä muutenkaan pysy oikeen jalassa) että päätin ostaa uudet. Samalla ostin alle kympillä tän ihanan keväänvärisen jumppatopin! ^^

Oon jo aikasemmin miettiny että ois hauska kokeilla tankotanssia ja nyt kun Noora suostu lähteen mun seuraksi (ja personal traineriksi :D) hinaamaan sinne takariviin niin ei muuta ku kamppeet päälle ja menoksi! :) Tänään oltiin niin superreippaita että pyöräiltiin reenisalille (okeiokei viimeksi hyvä yritys kaatu kyllä kaikkea muuta ku laiskuuteen ku ei vaan ollu missään citypyöriä jälellä).

Hooppia eli rengastrapetsia kokeiltuani odotukset ei ollu kovin korkealla tankoilun suhteen, mutta sehän olikin tosi kivaa! ^^

Tästä sitten hilauduttiin sulavasti tankoa pitkin lattialle

Ihan hirveän näyttävää ei mun räpeltäminen vielä ollu, mutta hiki tuli ja hauskaa oli!
Palomies-liike
Tankotanssin jälkeen lihakset oli löytyny, mutta mun zumbasalilla oli sopivasti alkamassa tunnin zumba, joten suuntasin sinne. Alkulämpissä vähän ihmettelin että mitenköhän tää tuntuu ihan joltain muulta ku zumbalta ja syy selvisi: zumbaohjaaja oli sairastunut äkillisesti, joten luvassa olikin tunnin lihaskuntopiiri! Vähän meinas lihakset ihmetellä että tähänkö tämä loma loppu. Tunnin hauskoin kohta oli kun onnistuin tamppaamaan yhden jumppamaton poikki ja jumpan vetäjä esitteli sitä tyytyväisenä muille: "Meidän suomalaistyttö täällä juuri laittoi patjan palasiksi. Tämä on merkki kovasta reenistä, pyrkikää samaan!" :DD Tästä informoituneena eräs kanssajumppaaja tuli tunnin jälkeen kysymään että olenko oikeasti Suomesta, sillä hän suunnittelee perheineen reissua Helsinki-Kuopio-Oulu-Rovaniemi -akselille tulevalle kesälle. Vaihdettiin siinä yhteystietoja ja luvattiin auttaa toisiamme kulttuureihimme tutustumisessa, jee! :)

Kotimatkalla joki näytti niin sievältä kukkapuineen että pakko laittaa kuva tännekin :)



Iltapalalla oli ihanaa hedelmäsalaattia ja jogurttia pikkusilla muroilla :) Lisäksi bongasin Klikkaa mua -sarjan uuden tuokkarin näkyvän ulkomaillakin Katsomosta (!!) ja olen vähän katkera kun kaks ekaa jaksoa ei näkyny vaikka niitä niiden ilmestyessä yritin kattoa. Iltapala hupeni siis Nooran kanssa uuden seurattavan sarjan parissa :)

Se oli hyvää <3

1 kommentti:

  1. Yritin jotenkin kuvitella että miten voi saada jumppamaton palasiksi mutta noh.. Kaiketi se on se rankka treeni :---D näytitpä sulavalta tangolla!

    VastaaPoista