sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Day 40 - Noora

DAY 40! mitääh?

Tänään vietettiin ansaittua löhöilyvapaapäivää! viikon vietin synnärillä, perjantaina käytiin metelkovan meluissa ja lauantain sodittiin niin että höyhenet pöllys! Heräsin joskus ysin ja kympin välissä ja ensitöikseni siivosin vessan. Sitten sain rauhassa nauttia aamupalaa ja alkaa sunnuntaille. Onneksi oli hieman sateinen päivä niin sain hyvän syyn jäädä sisälle mähöttään :) Googlettelin taas netistä erilaisia afrikkamekkoja ja lähettelin niistä kuvia Barrylle joka toivon mukaan teettää ne minulle Nigeriassa :) Aikani mähötettyä Kassu heitti idean zumbailusta ja minähän innostuin! Elämäni ensimmäinen zumbatunti (niin että missäkö olen elänyt kaikki nämä zumbavuodet?). Ja positiiviseksi yllätyksekseni se oli yhtä helppoa ja hauskaa kuin kaikissa mainosvideoissa. Ainut ero oli että naama oli eri värinen (ei ruskettunut vaan pinkki) ja ei niin aurinkoinen (vaikka kivaa olikin) kuin videoissa. Voin lähteä uudestaankin. Matkalla nautin täysin siemauksin (sieraimin) ulkona leijailevasta kesätuoksusta. Tuomet ja vesisateesta märkä nurmikko oli kyllä piristävää mutta sai myöskin aikaan kovan koti-ikävän..


Coolit seinäkoristeet näillä tyypeillä!

Lätäkkö bussipysäkillä. Kassu sai kumppareidensa ansiosta hyppiä lätäköissä ja ottaa kaiken irti vesisateesta.
Loppuun vielä pieni kevennyt Kassun kustannuksella:


Nautittiin päivälliseksi spaghettia ja chilillä höystettyä jauhelihakastiketta. Päivällisseurani onnistui ryystämään ruuan niin taitavasti että silmälasien alta lensi tippa kastiketta silmään. Reaktio oli sanoin kuvaamaton. Hetken aikaa se sinnitteli lautasen äärellä mutta sitten ilmeisesti poltteli jo liikaa ja oli pakko lähteä silmäpesulle. Amatööri hieroi luomea chilisormillaan ja tilanne ehkä aavistuksen paheni. Havaittavissa oli pientä punoitusta ja turvotusta. Seuraavaksi googletettiin että mikä chilikipuun auttaa ja netissä suositeltiin jogurttia. Kassuhan kätevänä tyttönä askarteli tyylikkään jogurttikääreen joka kuulemma auttoi. Mitä tästä opimme? rauhallisesti sen spaghettikastikkeen kanssa!

4 kommenttia:

  1. Enpä ole ennen ajatellutkaan, että chilikastike on silmänruokaa. ;)
    Hieno lätäkkökuva. terv. Nooran isä

    VastaaPoista
  2. Mieki tykkäsin lätäkkökuvasta!
    Hahaa, että teki ossaatta, sitä chiliä nyt tärvätä joka paikhan. Niinkö puhuimaki niin olen kyllä kuulu hankalampiinki paikkoihin sitä menheen...

    - Laura

    VastaaPoista
  3. No nyt pitää kyllä mainita että Kassun ottama oli tämä lätäkkökuva että kunniat siitä sinne! :)

    VastaaPoista
  4. Elekää ny chilillä leikkikö. ;) Nauttikaa vaan keväästä, täällä sitä ei näy! :D

    VastaaPoista