perjantai 25. huhtikuuta 2014

Day 59 - Katriina

Vika harkkapäivä kotihoidossa!! Sen kunniaksi vein ohjaajalle kaks Fazerin suklaapatukkaa, aiko makustella ne myöhemmin. Harjottelupäivä alkoi perin mieleenpainuvasti. Oltiin menossa 4kk vauvan kotiin, jossa oli siis ohjelmassa kertoa kiinteän ruoan aloittamisesta. Kotona oli myös ihana 4-vuotias isosisko, joka oli aavistuksen huomionkipeä kun pikkuvelkku vei näiden uusien mielenkiintoisten ihmisten huomion! Näppärä neiti sitten kiipesi minun syliin ja alkoi survomaan pähkinöitä ja kuivahedelmiä mulle suuhun :D Saipahan huomioni! Kävimme myös useammalla jo tutuksi tulleella asiakkaalla, mm. yksi herttainen pariskunta (juuri se mummola josta sain poticaa aiemmin), jossa pappa teki jotain pottumuusin näköistä, joka ei kuitenkaan ollut pottumuusia vaan jostain maissista ja muusta tehtyä juttua.

Harkan loputtua heitin hyvästit mukavalle Bernarda-ohjaajalleni ja suuntasin tutulle citybike-pisteelle. Pyöräilyt jäi kuitenkin väliin kun pyöräteline ammotti tyhjyyttään. Onneksi vajaan parin kilsan matka taittui tänään kuitenkin aurinkoisessa +22' säässä, ei valittamista! :)




Iltapäivällä Laura roudasi meille ensimmäisen muuttokuormansa! Tervetuloa uudelle kämppikselle! ^^ Laura siis muuttaa meille ensi viikolla kun on käynyt ensin vähän reissaamassa :)

Tää ois tässä niinku uudessa huoneessaan
Sen jälkeen lähdetiinkin porukalla käymään Team Finlandin viimeisellä aterialla. Tampere-tytöt kotiutuvat jo maanantaina ja Laura lähtee huomenna reissun päälle, joten eipä enää ehditä koko porukalla tapaamaan! Lounaspaikaksi valikoitui meksikolaisravintola Cantina, jossa 4,80€ hintaan saa huomattavasti paremman keiton, salaatin ja jälkkärin kuin muualla, pääruokakin menettelee. Ainoa hankaluus on sloveniankielen menu!



Luulin tilanneeni (TAAS) ihan normaalia kanaa, mutta tietenki ne oli TAAS friteerannu ne! 

 Käytiin vielä Ljubljanskan rannalla ottaan viimeinen yhteinen Team Finland -kuva! <3

Tampereen vahvistuksia tullee kyllä ikävä!
Illan viimeinen yhteinen ohjelmanumero oli Kärpät-Tappara -peli, jossa ratkottiin Suomen mestaruutta. Molemmat kaupungit oli hyvin edustettuina!




















Ja KÄRPÄT VOITTI 3-2!! Mutta olipahan tiukka peli! Huomenna siis finaalikatsomoa pystyyn kun Raksilassa räjähtää! ^_^
Noora ei kattonu niin intensiivisesti peliä kun sen kaveri Saana tuli meille kylään täksi viikonlopuksi. Hei Saana! :)

Saana ja Noora menossa ruokaileen nättinä :)

Tytöt lähti syömään ja sen jälkeen meillä ois tavotteena nähä Lauran läksiäisissä Reseljevalla. Sinne siis! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti