tiistai 15. huhtikuuta 2014

Day 49 - Noora

Tällä viikolla seikkaillaan siis kotihoidossa! Eilen oli niinkin jännittävää että mentiin visiitille taloon jossa nunna huolehti 6-7 potilaasta. En voinu olla tuijottamatta joka nurkkaa (ja nunnaa) kun näytti niin mielenkiintoiselta. Nunnan vasemmassa nimettömässä oli sormus mikä melkein hämäsi minua mutta sitten kuulin että se on merkkinä liitosta Jumalan kanssa. Sellainen kysymys heräsi että mistä nunnat saa rahaa elääkseen? mikäli on hyviä vastauksia niin kommentoikaa ihmeessä :)

Suunniteltiin tyttöjen kanssa pääsiäisvapaille reissu Italiaan. Auto ja hotellit on nyt varattu ja suuntana on viikonloppuna Venetsia sekä Verona :) Olin aika armottomasti pettynyt kun luin netistä että Romeo ja Julia leffaa ei olekaan kuvattu Veronassa vaan Meksikossa! Kenen parveketta minä nyt meen kuvailemaan? Olisin halunnut myös astella samoilla kirkonportailla missä Leonardo elokuvassa. Nooh, ehkäpä sieltä löytyy jotain muuta mielenkiintoista.

Keksin uuden ikävöinnin kohteen nimittäin työvuorot Subwayllä. Kuka olisi uskonut että sitäkin voi ikävöidä.. Nyt on kaksi kuukautta viimeisestä työvuorosta enkä kohta enää muista miltä parmesan-oreganoleipä tuoksuu vaatteissa. Jospa menis hoitsuhommien sijaan sittenkin kesäksi subille? edes Qstock viikonlopuksi? NOOT!

Tänään se vihdoin korjattiin! Hana nimittäin :) Tässä se nyt sitten loistaa niin kirkkaana että siitä voi jopa peilailla itseään. Ei tartu ripa käteen enää.

Tänään oli taas urheilupäivä. Minä menin hoop -tunnille ja Kassu zumbaileen. Opin taas muutaman tavan pyörähtää renkaalla tippumatta alas sekä laiskiais-roikkumisen (oma sovellukseni).
Kutakuinkin näin!



 Paluumatkalla ihailtiin vähän arkkitehtuuria. Vasemmalla on joku oopperatalo ja oikealla talo jonka katolla on kirkko.

Juuri ennen kotikulmia törmättiin tuttuihin ja jotenkin päädyttiin opiskelijapubiin teelle. Viimeiset sanat taisi olla "emmä tiiä ku mulla on vaan nää jumppahousut ja lenkkarit".

















Seikkailupaketti oli tänään kuulemma rantautunut Suomeen ensimmäisen kisan voittajalle. Saimme kuvamateriaalia paketin sisällöstä. Onneksi paketoimme sen vahvaan muropakettiin ja spidermansuklaamunakin pääsi ehjänä perille. Muuta seikkailijalle elintärkeää kampetta ovat mm. suklaasta tehdyt vuoret, tulitikut, suklaa, tictac-rakeet, suklaa, hedelmäkaramellit, lohikäärmetee ja lohikäärmepinssi. Kirsikkana kakun päällä olivat aito merirosvokartta ja Jeesus- sekä muumilaastarit (kumpi parantaa tehokkaammin?). Aika täydellinen paketti vaikka itse sanonkin. Olisin vielä toivonut kuvaa onnellisesta voittajasta mutta voin kyllä kuvitella ilmeen itse. Voittajan on helppo hymyillä :)

4 kommenttia:

  1. Hahaa, olipa ihana postaus! Nyt kiireen vilkkaa kokoamaan hemmottelupakettia. Laitamako italiasta tuliaisia siihen? ;--)
    Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan toki! Vaikka pitsa tai joku sellanen muu italialainen juttu? :P

      Poista